Miskolci múzeum szavazás
Írta: Szmolicza József   

Kedves Múzeumbarátok!

Európai döntőben a miskolci Herman Ottó Múzeum videója!

 

A napokban egy kedves levelet kaptam, a miskolci Herman Ottó Múzeum igazgatójától. Ebben arról tájékoztat az igazgató úr, hogy a Herman Ottó Múzeum elindult a Museum Dance Off versenyen, melynek célja hogy megmutassa a világ múzeumainak könnyedebb, vidámabb oldalát. A múzeumi dolgozók egy-egy zenés videóklipbe foglalva táncolják be magukat a nagyközönség szívébe. Az idén a miskolci Herman Ottó Múzeum is elkészítette pályaművét, amit -  Közép-, illetve Kelet-Európa képviseletében először és egyetlenként - adtak be a március 31-i határidőig.

A Museum Dance Off szervezői mindössze 4 nappal a nevezés lezárását követően értesítették a múzeumi projekt vezetőit, hogy a miskolci videót - annak színvonala és a rá irányuló nagy figyelem miatt - kiemelték, és ezzel a pályamű egyenes ágon került be az európai hármas döntőbe.

Az európai döntő szavazása május 2-án, kedden - magyar idő szerint - 14 órakor kezdődik, és 24 órán át tart.

Amennyiben a miskolci kisfilmnek sikerül megnyernie az európai döntőt, úgy következhet a világ múzeumaival történő végső megmérettetés!

Jómagam a videót megnéztem, nekem tetszik, szerintem egy nagyon kreatív, ötletes kisfilmet sikerült elkészíteniük a kollégáknak.

Az alábbi linken tekinthető meg a miskolciak videója:

www.youtube.com/watch?v=ewuob7sgPRU

 

Május 2-án (kedeen) 14 órától - május 3-án (szerdán) 14 óráig a szavazás menete:

Meg kell nyitni a http://www.whenyouworkatamuseum.com/ honlapot.

Lejjebb kell görgetni az oldalt, és megkeresni a szavazási kockát.

Be kell jelölni a Herman Ottó Múzeum neve mellett lévő kört, majd kattintani a Vote szóra.

Megjelenik egy szavazórobotokat kiszűrő ellenőrző mező, ide a fölötte lévő szöveget kell beírni, majd rákattintani ismét a Vote szóra.

Ezzel a szavazás le is zárult, lehet előlről kezdeni, az oldal frissítése után. Mivel nem korlátozzák az egy gépről leadható szavazatok számát.

Kérem, hogy aki a kezdeményezéssel egyetért, a videójuk is tetszik, akkor szavazzon a miskolci Herman Ottó Múzeumra!

Támogassuk továbbjutásukat! Szavazzunk minél többen!